• 18 års aldersgrense
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Gratis frakt ved handel over 1000,-

Joyetech eGo AIO E-sigarett startsett

  • 399,-

eGo AIO e-sigaretten fra Joyetech er moderne på alle områder, helt fra designet, til de forskjellige funksjonene. Joyetech sin visjon med denne er å lage en enh


På lager.
Del
Artikkelnummer: 26

eGo AIO e-sigaretten fra Joyetech er moderne på alle områder, helt fra designet, til de forskjellige funksjonene. Joyetech sin visjon med denne er å lage en enhet som faller inn under det EU direktivet som skal regulere og sette krav til e-sigarettene som skal være tilgjengelige på markede.

Tanken er en integrert del sammen med batteriet, og den eneste løse delen er topplokket som skrues av for å fylle væske. Tanken har en størrelse på 2.0 ml og bruker de nye BF fordamperhodene. Toppen på tanken har barnesikring slik at man må presse ned toppen for å kunne skru den av. Munnstykket er rillet innvendig og blokkerer dermed det åpne hullet ned i tanken, slik at det ikke skal kunne komme væske og sprut opp.  Luftjusteringen styres også med topplokket.

Batteriet har en kapasitet på 1500 mAh som lades via medfølgende Micro-USB kabel. En annen praktisk funksjon er lysringen som ligger i bunnen av tanken. Denne lyser opp væsken i tanken ved bruk, og indikerer også gjenværende strøm på batteriet i form av blink. Du kan endre fargen på lyset ved å holde knappen inne i flere sekunder når enheten er avskrudd, og det er 7 forskjellige farger å velge mellom. For å skru enheten av og på må man trykke 5 ganger meget raskt på knappen.


Inkludert i pakke:

  • Joyetech eGo AIO
  • 2BF SS316 0.6ohm fordamperhoder
  • Munnstykke med innvendig spiral
  • Munnstykke i glass
  • Mikro USB-kabel