• 18 års aldersgrense
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Gratis frakt ved handel over 1000,-

Spørsmål om e-juice/e-sigaretter

ELEKTRISKE SIGARETTER

Hva er en e-sigarett?

En elektrisk sigarett (e-sigg) er en bærbar, batteridrevet enhet som simulerer røyking ved å fordampe E-juce (som inneholder PG og / eller VG) og smakstilsetning, men likevel leverer nikotin (nikotinnivåer kan variere, ned til 0 mg, avhengig av hva brukeren ønsker), men uten de andre 3999 + kjemikaliene skjult i sigaretter. Det genererer en røyklignende damp og gir samme hånd-til-munn, innånding som røyking. Det har vist seg å redusere cravings blant røykere, ikke bare for nikotin, men også for avslapning, forbundet med innånding og utånding av damp.


Hvordan fungerer en e-sigarett?

Alle e-sigaretter opererer på et ganske enkelt prinsipp: En væske omdannes til en damp gjennom prosessen med å varme den opp. Et batteri sender  elektrisk strøm til en elektrisk spole som er tett innpakket med gjennomvåt filt. Når spolen blir varm nok, begynner e-juice som er i kontakt med spolen også å varmes opp, til slutt når det punktet da væsken blir omdannet til damp. Denne dampen blir deretter puffet eller inhalert fra enheten. Fordi e-sigarettbrukere inhalerer en damp og ikke røyker, refererer de ofte til seg selv som "vapers" for å skille seg fra tobakk/sigarettbrukere. E-sigaretter kommer i alle former og størrelser og kan grovt kategoriseres i henhold til deres enkelhet, fleksibilitet og kapasitet. Et annet viktig skille mellom enheter er om de er et lukket eller åpent system. Lukkede systemenheter kan ikke endres av brukeren. Batteriet, spolen og kammeret som holder væsken er selvstendig. Den eneste fleksibiliteten er å kunne bytte væskepatroner for å endre smak eller nikotinstyrke. I motsetning kan alle aspekter av åpne systemenheter potensielt endres for å passe brukeren.


ER VAPING RIKTIG FOR MEG?

Hvis du er en voksen røyker så er svaret er ja. Ikke-røykere bør ikke ta opp nikotin i noen form. Vanedannende nikotin gjennon e-juice enheter er ennå ikke fullt ut forstått, men det bør antas at det har potensial til å forårsake avhengighet.

HVA KOSTER DET?

Kostnadene ved elektroniske sigaretter varierer avhengig av type. De fleste nybegynner kits varierer fra 200-300, mellomliggende kits vanligvis koster mellom 400 0g 600, og avanserte kits koster 600 og  oppover. Når det gjelder vedlikeholds kostnaden, er dette relativt lavt, det eneste elementene som må kjøpes på kort sikt er forstøverhoder (hvis du har en utskiftbar clearomizer / tank) og e-juicee. Vanligvis vil forstøver hoder eller spoler som de noen ganger er referert til, vare ca to uker. Alt dette er avhengig av bruksfrekvens og batterispenningen. Jo høyere spenning jo mindre erlevetiden til forstøverhodet vil være.


Hva trenger jeg for å komme i gang?

Vi anbefaler at du kjøper et av våre sett som kommer komplett med alt du trenger for å komme i gang. I tillegg anbefaler vi at du kjøper ekstra e-juice med settet ditt for å sikre at du har tilstrekkelige forsyninger.


E-JUICE


All E-juice består av vegetabilsk glycerin, propylenglykol, smakstilsetning, og i noen tilfeller fargeog nikotin. Noe e-juice er 100% VG, som betyr at de ikke inneholder propylenglykol. Max VG betyr ikke nødvendigvis at det ikke er propylenglykol (PG) i saften. Det betyr at saften har et svært høyt VG-innhold. 

Propylenglykol (PG):- Propylenglykol er farmasøytisk kvalitet av høy kvalitet, i kombinasjon med nikotin og smaker gir dette deg mye damp (røyk).

 Vegetabilsk glyserin (VG):- Glyserin bidrar til å produsere mer damp og mer smak. 

Vennligst merk: 

Hvis du noen gang er usikker på disse ingrediensene eller lider av allergier, vennligst kontakt legen din. For en fullstendig ingrediensliste over en bestemt smak vennligst send oss en e-post, og vi vil gjerne levere. Vær oppmerksom på at noen av våre produkter inneholder spor av nøtter. Ved en ulykke, eller hvis du føler deg uvel, kontakt lege umiddelbart.


HVILKEN E-VÆSKE BØR JEG KJØPE?

Det beste du kan gjøre er å prøve ut noen e-væsker og se hvilken som passer deg. Ikke anta at du trenger en autentisk tobakk smak. Det er noen gode der ute, men vår erfaring at de aller fleste vapers ender opp med å velge en annen smak enn tobakk. .


HVILKEN STYRKE E-VÆSKE BØR JEG KJØPE?

Dette er på en måte det vanskeligste spørsmålet av alle fordi det til slutt er en personlig preferanse. Du må prøve å vaping for å se hva du liker. Noen vapers foretrekker en sterkere nikotin e-juice, men på en lavere drevet enhet, mens andre foretrekker mindre nikotin, men på en kraftigere enhet. Og noen mennesker er et sted i midten! Også vapers varierer i hvor mye nikotin de trenger, og hvor mye de ønsker å vape.    Så, hvis du ønsker å vape mindre så bruk en sterkere e-væske, hvis du finner ut at du får for mye nikotin så bytt til mindre mengde nikotin.


CLEAROMIZERS/TANKER/SPOLER

Hva er levetiden til forstøveren og hvordan vet jeg at den må erstattes?

Atomizer refererer til forstøverhodet som er i alle clearomizers og tanker. Forstøverhodet refererer til elementet, som varmes opp når batteriet er aktivert, og det er denne som produserer dampen. Vanligvis vil forstøver hoder vare i ca to uker, men dette er ikke tilfelle hele tiden. Siden de er svært skjøre, kan de slutte å virke etter noen dager hvis de brukes for mye eller hvis wattstyrken er for høy. Alle forstøvere har en "dead on arrival" garanti, dette betyr at så snart du mottar produktet må du teste det for å se om det fungerer. Atomizer hoder er referert til som engangsvarer og er ikke ment å vare lenger enn noen få uker.

De fleste clearomzers / tanker vi selger er utskiftbare enheter; Dette betyr at den eneste delen som må endres i enheten er forstøverhodet. Du kan se om forstøverhodet må skiftes ut når det er en betydelig mangel på damp eller om du får en brennende, nesten røykfylt smak.

KAN JEG BRUKE SAMME CLEAROMIZER/TANK MED EN ANNEN VÆSKE?

Ja du kan, men det anbefales at du rengjør cleaaromizer / tank omhyggelig for å fjerne den tidligere smaken. Etter noen vapes skal den tidligere smaken forsvinne. 

HVILKEN SPOLEMOTSTAND BØR JEG BRUKE I E-SIGARETTEN MIN?

Med mindre du spesifikt bruker en sub ohm-enhet, kommer dette vanligvis ned til personlige preferanser. Nedenfor er et sammendrag av fordeler og ulemper for å bruke høy eller lav motstand spoler. 

Lav motstand spoler· Mer damp produsert· Varmere damp· Potensielt mer intens smak· Drenerer batteriet raskere· Økt sannsynlighet for tørre treff· Bruker mer e-væske per puffHigh motstand spoler· Mindre damp produsert· Kjøligere damp· Potensielt mer intens smak· Drenerer batteriet langsommere· Mindre sjanse for tørre treff· Bruker mindre e-væske per puff

HVILKEN FORSKJELL GJØR SPOLEMOTSTAND?

E-sigarett spoler er tilgjengelige i en rekke motstander som finnes trykt på emballasjen og vanligvis på spolen selv. Disse indikeres med et tall etterfulgt av ordet "ohm" eller symbolet "Ω" - for eksempel 0,5 ohm eller 0,5 Ω.

Hva er ohm?

Spolemotstand måles i "ohm" som i hovedsak indikerer hvor raskt elektrisitet er i stand til å reise gjennom noe. Kort sagt, jo lavere spolemotstand, desto lettere er det for strøm fra batteriet å reise gjennom spolen. 

Hvordan påvirker spolemotstanden min e-sigarett? 

I hovedsak, jo lavere spole motstand jo raskere vil spolen varmes opp, skape mer damp. En høyere spolemotstand vil ta lengre tid før spolen varmes opp, noe som gir mindre damp.

Batterier

Batteriet lades ikke?

Hvis batteriet ikke lades, kan det skyldes en rekke forskjellige faktorer. For det første må du sørge for at laderen du bruker, er riktig lader for batteriet. Deretter må du kontrollere at du lader batteriet på riktig måte. Noen batterier lades via den øverste tilkoblingen (510 lader), andre lades fra bunnen via en micro USB. Mods som tar eksterne batterier krever en ekstern lader for battericellene, selv om noen også har en mikro-USB-port.

Batteriet slår seg ikke på?

Kontroller at batteriet er ladet betydelig før du bruker det. Batteriene vi sender ut har en ladnining i seg, men det er mulig at et batteri kan ha mistet sin lading. Ulike enheter har forskjellige metoder for å slå på batteriet. De vanligste måtene å slå på batteriet på er som følger: Klikk på strømknappen raskt tre ganger, eller Klikk strømknappen raskt fem ganger

Hvor lenge varer batteriene?

Nedenfor er ett gjennomsnitt for forskjellige størrelse batterier, disse tilnærmingene refererer til kontinuerlig bruk (non-stop vaping).

1000mAh batteri: 3-5 timer

1600mAh batteri: 5-9 timer