• 18 års aldersgrense
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Gratis frakt ved handel over 1000,-

Vilkår og betingelser


.
Frakt: fra kr 49,- pr. forsendelse.
Betaling: Visa, Mastercard, Faktura, Vipps

Leveringstid: 2-7 virkedager
 

Fullstendige vilkår:

Kjøpsvilkår
Alle kjøp gjennom Elsigg.com følger norsk forbrukerkjøpslov. Priser er oppgitt inklusive merverdiavgift for både privatkunder og bedriftskunder. Det er Elsigg sitt ansvar å gjøre kunden oppmerksom på eventuelle prisendringer som påvirker sluttsummen utover det som er antydet i kassen. Kjøper har ansvar for varen(e) etter de har blitt levert etter avtale og etter forbrukerkjøpsloven. Defekte varer må rapporteres til elsigg.com så fort som mulig.
Betalingsvilkår
Selger beholder eiendomsretten til varene inntil kjøpesummen i sin helhet er betalt, med tillegg av evt. renter og omkostninger, iht. lov om salgspant. Inntil eiendomsretten er overført plikter kunden å behandle produktet forsvarlig og ikke endre, selge, låne ut eller råde over produktet på annen måte uten selgers skriftlige tillatelse.
Ved kjøp gjelder prisene ifølge elsigg.com sitt webområde. Vi reserverer oss mot åpenbart feilaktige priser.
Leveringsvilkår
Alle produkter bestilt av elsigg.com blir sendt med Posten Norge AS. Normalt sett skal du ha mottatt varen/varene i løpet av 3-21 virkedager. Vi tar forbehold om feil i lagerstatus og endringer i leveringstid fra leverandører og produsenter.
Reklamasjon
Alle varer forlater oss i god stand. Hvis det likevel skulle være feil/mangler ved varen(e) så har kunden ifølge kjøpsloven rett til å få reparert varen evt. erstattet varen med en ny. Selger betaler omkostningene til porto/frakt. I henhold til kjøpsloven har du to års reklamasjonsrett. Både reklamasjonssaker og angret kjøp må initieres ved å sende en e-post til: [email protected]
Angrerett
Hvis kunden ønsker å benytte seg av angreretten så må dette gjøres innen 14 dager fra pakken er mottatt, så sant varen er ubrukt og ligger i original forpakkning. Angrerettskjemaet må da fylles ut og legges ved retursendingen. Returkostnader må kunden selv betale for om kunden angrer kjøpet eller ønsker å bytte varen. Om kunden ønsker å bytte, sender elsigg.com deg en ny vare kostnadsfritt. Elsigg.com forbeholder seg retten til å ikke ta i mot brukte varer i retur. Vær vennlig å ta kontakt på forhånd om du ønsker å returnere varen(e). Av miljøhensyn har vi valgt å legge angrerettskjema her. Her er link til angrerettskjema:
http://www.signform.no/dss/statlige-blanketter?view=form&id=996
Salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven, og her gjelder ikke lovbestemt angrefrist.
Personvernærklæring 
Elsigg.com garanterer å respektere og beskytte all personlig og kunderelatert informasjon! Informasjon som oppgis på våre nettsider holdes strengt personlig og privat, og vil hverken bli videresolgt, gitt videre eller utvekslet med tredjeparts interesser! Spørsmål angående vårt personvern kan rettes til epost: [email protected]
Uavhentede pakker
Om pakken ikke hentes ut blir kunden fakturert for frakt, oppkrav og 250 kroner i gebyr for å dekke våre kostnader. (Kravet bortfaller hvis kunden gir beskjed over epost/tlf om han/hun vil heve kjøpet.)