• 18 års aldersgrense
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Gratis frakt ved handel over 1000,-

Kanger Subox Mini 50 watt. Svart

  • 599,-

Subox Mini fra Kanger har raskt vunnet bra omdømme fra erfarne dampere, og går for å være et av de beste startsettene man kan få tak i.Subox Mini-sett

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Del
Artikkelnummer: 3

Subox Mini fra Kanger har raskt vunnet bra omdømme fra erfarne dampere, og går for å være et av de beste startsettene man kan få tak i.


Subox Mini-settet består i hovedsak av en ny justerbar 50 watt elektronisk mod kalt Kbox mini, og den svært populære fordamperen Subtank Mini.


Subox Mini inkluderer også Kbox som er en kompakt og kraftig mod med flott utseende som tåler fordampere med så lav motstand som 0.3 ohm. Den er justerbar fra 7-50 watt. Noe som må sies å være nyskapende på Kangertechs første ordentlige mod er at man kan lade 18650-batteriet mens det står i med den medfølgende micro USB-kabelen. Man kan til og med bruke e-sigaretten mens den lader. Den har også innebygget beskyttelse mot kortslutning, batteri satt inn feil vei, overoppheting av kretskortet og for lav spenning på batteriet, i tillegg til at den vil slå seg av om man trykker inn knappen i 10 sekunder.

Inkludert i pakken:

- Kbox mini-C mod

- Subtank mini-C fordamper

- 0.5 ohm SSOCC fordamperhode (installert)

- Batteri

- Mikro USB-kabel  (lader)

- Brukermanual